Силозни Системи

За Силозни Системи – как се появи?

В началото на 2012г. се зароди идеята, а малко по-късно същата година Силозни Системи се появи на бял свят. Екипът стартира с огромно желание и хъс, макар и малко неуверени в началото. Няколко години по-късно, след усилен труд и множество проекти, Силозни Системи вече предлага пълни решения при производството, съхранението и транспортирането на продукцията.

Какво прави Силозни Системи?

Основната дейност на Силозни Системи ООД е цялостно проектиране и изграждане на единични съоръжения и системи за съхранение, транспорт и обработка на продукция.

Портфолиото включва проектиране и изработка на:

Вижте всички продукти от Силозни Системи.

Повече за Силозни Системи

Данните на организацията са:

Име: Силозни Системи ООД

ЕИК: 202003239

ИН по ЗДДС: BG202003239

Адрес: гр. София, ул. Гео Милев 179 A

МОЛ: Румен Цонев

Консултация, проектиране, производство и бърза доставка

Това получава всеки клиент при работата си с нас. Ние разговаряме и обсъждаме как ще се ползват машините, след което инженерите пресмятат и проектират. По този начин не получавате само продукт, който да напасвате в своето производство. Получавате машина, която е съобразена с условията на Вашата работа. Изработваме всяка машина и доставяме в срок.

Кое е различното при Силозни Системи?

Вярваме и предлагаме утвърдени и работещи решения, но съобразени изцяло с нуждите на всеки клиент. От нас няма да получите просто поредната оферта с нещо, което имаме налично. Няма и да „пробутаме“ машината и после клиентът да се справя както намери за добре без значение дали това работи.

Напротив, ще започнем със задаване на въпроси (много въпроси 😉 ). Защо? Защото трябва да опознаем дейността на клиента, да разберем спецификите и да знаем какво всъщност клиентът иска да постигне като краен резултат. Това дава възможност да мислим заедно с него и да намерим най-подходящото решение.

Например на пръв поглед един шнек може да изглежда подходящ за дадения случай, но след по-внимателно обмисляне може да се окаже, че транспортна лента би била по-добра и дългосрочна инвестиция.

С нас ще получите индивидуален проект, консултация, работещи машини и гаранция.

Екипът на Силозни Системи

Екипът подхожда с внимание и професионализъм към всеки един клиент. Водещи приоритети са ни личната консултация относно най-доброто и подходящо решение, индивидуалното внимание към всеки клиент и детайл, качественото и бързо изпълнение на проекта.

Кой е „виновникът“ или основният двигател на Силозни Системи?

Румен Цонев
Румен Цонев

Румен Цонев – Управител

Почти сме сигурни, че във вените му вместо кръв, тече двигателно масло. Неговата страст са машините. Любопитството да разбере „какво има вътре“ и „всъщност как работи“ порасва в силна инженерна мисъл и желание да бъде полезен. Най-голямо удовлетворение му носи да създаде една нова машина и да види как работи.

Можете да го намерите на:

E-mail: tsonev@siloznisistemi.bg

Тел.: (+359) 878 59 77 45

FB: https://www.fb.com/rumen.tconev

Екипът на Силозни Системи

Това са хората, които правят базовите схеми от рисунка на лист хартия в самостоятелен цялостен проект. В този проект има всички технически изчисления и е съобразен изцяло със законите на физиката и механиката. Благодарение на тях всички шнекове, редлери, елеватори и транспортьори работят дълго и безотказно.

… и хората помагащи всичко да се случва

И всички останали хора от екипа, които допринасят ежедневно всяка машина да се превръща от чертеж в реално работещо съоръжение.

 

Тук сме и ще бъдем до вас, когато вашето производство стартира и се развива!